Piombino – Napkollektor gyártás
2016-04-08
Shanghai – Riello a kínai piacon
2016-04-08

A műszaki minőség a gyártás folyamatok esetében a Morbengo magas szintű módszereivel egy a világ vezető gyártelepévé teszi a gáz bojlerek terén. Az üzem stratégiai műszaki folyamatokkal rendelkezik beleértve a hőcserélőt 4 különböző típusban. standard Mono és kondenzáció, másodsorban biotermál. A Kutató Központunkban tervezett és készített fali hőcserélők gyártása és tesztelése folyik itt. A gyártó központ fel van szerelve mindenféle modern környezetvédelmi festékkel, szilikon gyantával, hőcserélővel, epoxi por fedővel, és esztétikailag is megfelelő. A folyamatos befektetések a fejlett technológiai alapokkal és az automatizációval kielégítik a nagyon rugalmas piaci igényeket, mind a termék különbözőségekben és a bevezetés időzítésének terén, biztosítva a megbízhatóságot.

Gyártó terület: 13000 nm2

Gyártás – Tesztelő Központ: 600 nm2

–           A finomszemcsés minőségvizsgálat hatékony rendszerünk alapja.

–           Minden alkatrész kiterjesztett teszt tárgya  mielőtt  beérkezik az összeszerelő fázisba.

–           Minden bojler csomagolás előtt teszt alá kerül, egyik a másik után a szerelő sor végén     található számítógéppel.

Gyönyörű természeti környezetben található a Morbegnoban a gyárüzem, a városban Alsó Valtellina és a Rhaetian Alpok és Orobie- től 100 km-re.