Termékek

Mind a(z) 15 találat megjelenítve

 • riello-aquafun

  Acquafun 2 LN

  Az Aquafun2 LN egy nyitott kamrás vízmelegítő, mely gyorsan és egyszerűen telepíthető elektromos csatlakozások nélkül, mert az áramellátás akkumulátorról származik.

 • condexa-pro

  Condexa Pro

  A  Riello  Condexa  Pro  akár  400  kW  teljesítményű,  kifejezetten  kaszkádalkalmazásokhoz  kialakított,  kondenzációs,  előkevertlevegő-befúvású  fali kazán. Moduláris kialakításának és egyéb jellemző tulajdonságainak köszönhetően a legjobb megoldás kereskedelmi vagy közösségi alkalmazások (például  szállodák,  iskolák,  sportközpontok  stb.)  esetén.  A  különféle  kaszkádkonfigurációkról  a  Condexa  Pro  kiadvány  erre  vonatkozó  részében találhatók további tudnivalók (a 194. oldaltól a 201. oldalig).

 • riello-condexa-pro-uj

  Condexa Pro (Új)

  A Condexa Pro rendszer az új Riello nagy teljesítményű, falra szerelhető, kondenzációs moduláris rendszere, amely hatalmas választékot kínál. Beltérben vagy kültérben is felszerelhető, nyitott vagy lezárt égéskamrával, egyetlen kazánként vagy kaszkádban 1120 kW-ig. A termékcsalád 8 modellből áll, 35 és 131 kW hőteljesítményű modulokkal.

 • family-aqua-condensee

  Family Aqua Condens

  A használati meleg víz tárolására szolgáló, beépített 60 literes rozsdamentes acél tartállyal felszerelt Family Aqua Condens készülék kivételes HMV- készítési kényelmet biztosító, fali kazán. A 100%-ban alumíniumból készült Riello-hőcserélő nagy hatékonyságot és hosszú élettartamot, egyúttal csökkentett károsanyag-kibocsátást biztosít. A Family Aqua Condens készülékek 3,5 kW és 35 kW közötti teljesítményű kivitelben kaphatók.

 • family-condense

  Family Condense

  A Family Condens a kényelmet és az energiatakarékosságot kiválóan kombináló fali kazán. A 100%-ban alumíniumból készült és az égéskamrához elülső hozzáféréssel rendelkező, új fejlesztésű Riello-hőcserélő magas hatékonyságot és hosszú élettartamot biztosít. A Family Condens készülékek 2,8 kW és 35 kW közötti teljesítményű kivitelben kaphatók.

 • riello-fan-coil

  Helioterm Design Inverter

  Helioterm Design Inverter Plus 11 • Helioterm Design Inverter Plus 21 • Helioterm Design Inverter Plus 33 • Helioterm Design Inverter Plus 40 • Helioterm Design Inverter Plus 46

 • riello-residence

  Residence

  A Residence a Riello falra szerelhető kondenzációs kazánja, amelynek telepítése ideális régi és új rendszerekre egyaránt.

 • residence-condens

  Residence Condens

  A Residence Condens a közepes méretű rendszerekben használható. A 100%-ban alumíniumból készült Riello-hőcserélőt a minimálisra csökkentett károsanyag-kibocsátás mellett magas szintű hatékonyság és hosszú élettartam jellemzi. A Residence Condens készülékek 25 kW és 35 kW közötti teljesítményű kivitelben kaphatók.

 • design-wall

  Riello Design Wall

  A Design Wall az új Riello falra szerelhető Fan Coilja, amelyek lakossági és kisipari felhasználásra is alkalmasak. A DC-kefe nélküli motornak köszönhetően a Design Wall képes nagy levegőáram-modulációval működni 0-100%-ig, a kényelmes a kényelmes hőmérséklet fenntartása érdekében a helyiségben és a minimális zajszintű működés biztosítása érdekében.

 • riello-hoszivattyu-mono

  Riello hőszivattyú (Mono)

  Magas hatásfokú, inverteres hőszivattyúink ideális megoldást nyújtanak fűtésre, hűtésre és használati melegvíz készítésre egyaránt. Alacsony energiafelhasználású szivattyúk (alapfelszerelés) DC-inverteres technológiával és dupla rotációs kompresszorral. Magas COP és EER értékek jellemzik, széles működési tartománnal: -20°C fűtésnél és 46°C hűtésnél. Maximális vízhőmérséklet: 60°C

 • riello-hoszivattyu-split

  Riello hőszivattyú (Splites)

  Ideális padlófűtéshez és/vagy fan-coil-os rendszerhez és HMV előállításhoz. Egy kültéri egységből és egy beltéri egységből áll, csendes működés és magas hatékonyság jellemzi.

 • start-aqua

  Start Aqua

  A Start Aqua beépített HMV-tartállyal rendelkező, a kis- és közepes méretű lakóépületek felhasználóinak akár egyidejű igényét is várakozás nélkül és állandó hőmérsékletet biztosítva kielégítő fali kazán.

 • start-aqua-condenss

  Start Aqua Condens

  A Start Aqua Condens 45 vagy 60 literes rozsdamentes acél HMV-tartályt magában foglaló, kondenzációs fali kazán. Az alumínium Riello-hőcserélő hatékonyságot, tartósságot és nagy teljesítményt, továbbá csökkentett károsanyag-kibocsátást biztosít.

 • start-condenss

  Start Condens

  A Start Condens kis- és közepes méretű lakóépületekben alkalmazható, új fejlesztésű kondenzációs fali kazán. Az alumíniumból készült, új fejlesztésű kondenzációs hőcserélő nagy hatékonyságot és csökkentett károsanyag-kibocsátást biztosít.A Start Condens készülékek 25 kW és 29 kW kimeneti teljesítménnyel kaphatók.

 • riello-start-ln

  Start LN

  A Start LN egy egyszerű modern készülékkel rendelkezik, amely ideális a fűtéshez és a melegvíz előállításához kis és közepes méretű háztartásokban.