Zöld fókusz az egész világunkra.

A Riello magáévá tette a 360°-os jólét fogalmát, amely a termékei öko-fenntarthatóságán és a vállalati „dolgok” kezelésének filozófiáján múlik.

Egy modern vállalat nem hagyhatja figyelmen kívül azokat az esetleges problémákat, amelyek a körülöttünk lévő világot, és mindenekelőtt azt, ahol élünk, jellemzik.

Most már kötelességünk kiszélesíteni a mezőnyt a profit, a költségvetés, a számok, a grafikonok és egyebek tekintetében, hogy tekintetünket szélesebb és teljesebb horizont felé fordítsuk.

Fejlődjünk, hogy kitűnjünk, törődjünk azzal, ami körülvesz bennünket, és lehetővé teszi számunkra, hogy azok legyünk, akik vagyunk.

KÖRNYEZETBARÁT
TECHNOLÓGIA

ENERGIA
MEGTAKARÍTÁS

KÖRNYEZET
FENNTARTHATÓSÁG

JÓLÉT
& KÖRNYEZET

A Riello által a környezeti hatások csökkentésére alkalmazott stratégiák két frontra összpontosíthatók:

Az egyik a termeléshez kapcsolódik
és jellemzői
termékei közül

Amely a környezettel kapcsolatos
ahol ezek a projektek formálódnak,
ez maga a cég.

Így fogadunk az energiahatékonyságra a gyártási ciklus alatt is.

Az öko-fenntartható technológiák csökkentik az áram- és vízfogyasztást, drasztikusan csökkentve a bolygónkon hagyott lábnyomot.

Ezek az intézkedések nemcsak az energiaráfordítás megtérülését garantálják, hanem az olyan kérdések megosztását is, amelyekre a RIELLO különös figyelmet fordít, és megoszt a vállalatunkon belül dolgozókkal.
Kötelesség és tudatos választás kiemelt figyelmet fordítani a környezet tiszteletben tartására, amelyben dolgozunk és élünk.

A RIELLO által megtett út valójában az ipari termelésben már megvalósult módon tükröződik, és a napi belső tevékenységre vonatkozik.

Kezdtük azzal, hogy megpróbáltuk felszámolni a rossz ismétlődő szokásokat, és szinte gépiesen megismételtük minden nap, gyakran a legnehezebb leküzdeni.

Az egész cégre kiterjesztettük a száraz és nedves hulladék, műanyag és alumínium szelektív hulladékgyűjtésének lebonyolítását, mind az irodákban, mind minden termelési és szocializációs területen.

Az ártalmatlanítási ciklust továbbfejlesztették és környezeti szempontból is egyre fenntarthatóbbá tették, mert az összes hulladékot a leghelyesebben megkülönbözteti és ártalmatlanítja.

A hulladékgyűjtés ezen optimalizálásával párhuzamosan egy olyan belső tervet valósítottunk meg, amely a közeljövőben egy sor olyan intézkedést tartalmaz, amely a környezet védelmét és védelmét felöleli munkatársaink közérzetét.

Kíváncsi vagy? Kövessd!
#riello4green