Legnano – Minőségbiztosítási Központ

Piombino – Napkollektor gyártás
2016-04-08

Az új gyárban Legnanoban ( Olaszország) a Minőségbiztosítási Központ a Burner Gyártás  és Termékfejlesztés céljára 22000nm2 foglal el az összterületből, amely 60000 nm2. Tervezésekor nagy figyelmet fordítottak a munka körülmények kialakítására a gyár területén belül, azért hogy kiváló környezetet, és harmóniát biztosítsanak az ott dolgozó emberek részére, és a munkájuk által teremetett magas minőségi értékre.

Legnano (VR) – Olaszország

Teljes terület: 3000 nm2

Képző Központ: 700 nm2

Pietro di Legnano Gyár:22000 nm2 Angiari

Égés Kutató Központ: 4000 nm2

A 12 darab összeszerelő sort nagyfokú rugalmasság jellemzi a gyártásban, hiszen a lehető legrövidebb válaszadási idővel rendelkeznek a különböző modellek esetében, ahol lakossági célú égők készülnek: 100%-a az olajégetőknek tűz tesztnek vetik alá, a lakossági termék megkülönböztetés céljából. Az összeszerelő sorokból 3 kereskedelmi 2 W-ig gyárt égetőket valamint egy ipari részleg, ahol 2-től és 32 MW-ig  gyártanak égetőket 100%-ban alávetetve stimuláló teszteknek. Magasan képzett személyzet dolgozik az összeszerelő sorokon , és az ipari felhasználásra szánt égetők a gyártó részen magas normáknak felelnek meg, amelyek egyre inkább gyakoribbak mivel dizájn követi a piac és a termék fejlődését.

A strukturális fő terület az olaj pumpa gyártó részleg kezdve a teljesen automata vas egységeket használóktól  a fél-automata összeszerelő sorig, amely biztosítja a rugalmasságot, a magas minőséget köszönhetően a 100%-os végső tesztnek, valamint a magas termelékenységnek. Az állandó ellenőrzés a gyártás folyamata során a különböző fázisoknál a munkafolyamat és a szerelés idején a számítógéppel támogatott Szállításszervező Osztállyal, mind segítik a folyamatos termelési ciklusokat az égetők és alkatrészeik gyártása során.